Från Nynäshamnsposten 5 augusti 2016

”För lördagens konsert svarade två duktiga unga män (...). De kompletterar varandra. Samuel kan arrangera och Rasmus är en fin representant för Operahögskolan (...). Det program de sammanställt var en sommarlätt bukett från den lyriska musikens allmänning. (...) Rasmus Ringborg, som textar föredömligt, har en vacker, fint egaliserad röst, och arrangören Samuel spelar som han lär, mjukt och harmoniskt underordnat sångsolisten.”

Holger Wigertz, Katrineholms-Kuriren, 6 juli 2004

”I musikens tjänst står barytonsångare Rasmus Ringborg och gitarrist Samuel Edvardsson Wigervall redo att musicera intimt tonsvärmeri av mera känt och glömt slag (...). Fokus ligger på svenska sånger och samtliga i arrangemang för sång och gitarr av Edvardsson Wigervall. Och visst rör sig såväl Adolf Fredrik Lindblads En sommarafton och Erik Gustaf Geijers Tonerna bekvämt i gitarrplisserad tondräkt. (...) Ringborgs kantabla baryton gör emellertid Geijer all den rättvisa man kan begära och fyller upp tid och rum med sin välfraserade timbre. (...) Och som ett bevis på musikens mångfald kläms det även in lite latinsk fngerfärdighet i tvenne instrumentalstycken av Heitor Villa- Lobos och Fransisco Tárrega”

Michael Eriksson, Norrköpings Tidningar, 8 augusti 2005

Fantastiskt bra program (...) Två verkliga toppartister framträdde, nämligen Rasmus Ringborg, sång och Samuel Edvardsson Wigervall gitarr. (...) Ringborg sjöng bl a Den lyssnande Maria av Almqvist och två sånger av Vincenzo Bellini, alla tre från 17- och 1800-talet. Edvardsson Wigervall framförde två gitarrstycken av Tarréga varefter följde fyra välkända svenska sånger (...) Konserten avslutades med ett gitarrsolo Campanas del alba och två sånger Mot kväll och Tonerna. Applåderna belönades med ett extranummer; Får jag lämna några blommor. Det här var värt en fullsatt kyrka.

Erik Wanfors, Kommunpartiet, juli 2010

”Efter konsertens slut erhöll duon också välförtjänta applåder som fick kyrkans besökare att låta som att de var många fler än de egentligen var, och Edvardsson Wigervall och Ringborg återgäldade vänligheten med ett vackert extranummer i form av Ferlins "Får Jag Lämna Några Blommor". Minsann om det var inte lite lättare att andas när man efter detta lämnade kyrkans trygga boning för att åter bege sig ut i den av ett sommarregn syresatta kvällningen."

Urban Århammar, Hjälmarens tidning, 19 juni 2010 

Make a free website with Yola